heeellooo!

hej hej sitter och chattar med massa älsklingar just nu :* saknar Dario som in i helvetteeeee. :( iaf Amanda åkte typ nyss hem vi har typ vart hemma hos mig och ätit och kollat på animeporr haha inget liv ? xd :* men ja skoldagen var tråkig. Åh vill ha en kille jag kan sitta o krama och mysa med. Ett riktigt förhållande ;_; men bläääää. Iaf imorgon är det "kräftskiva" och då kommer Amanda och Daniella hit,kommer säkert massor av bilder
osv då det kan jag lova ;** men ah nu ska jag fortsätta att kolla på lite simpson och chatta med folk vi hörs sen bebbisar :* heiido.

åhhhh

godmorgon godmorgon, vakna nyss. Och jag har såhääääär fkn ont i mitt arsle ?!? p.g.a ihf jag kommer inte kunna sitta ner på lektionerna :ooonoch idag har vi gympa ocksååååå..uhuhu..men okej jag överlever (:
förlåt för dålig bloggning men skolan tar verkligen kol på mig usch :c
men iaf nu ska jag klä på mig fixa mig äta frukpst o börja leta efter min skatebord,har tänkt på att ta med den till skolan i flera dagar nu men har alltid funderat på om den får plats i skåpet haha? men ah om jag tar med den tänker jag åka till min mormor i årsta ist för att ta bussen hem (: alla nerförsbackar tänket jag sätta mig på den och åka pulka ner :}..för jag kan inte skatea haha. men nu måste jag ta o börja kläpåmig innan mamma får lite agrodamö på mig ,kyssheeej!

Du vänder på sanningen?

killar som säger "min prinssesa" ♥
blääääh palla kärlek inte hittat någon just nu.
hej foooolket ? 
va görni ? själv är jag sjuk och är hemma och 
chillaxar , 
men ska fixa mig lite ny cya!

MIN BEBUUU!

nu när jag har tillgång till data pallar jag inte blogga hahah.,
sitter och snackar med lite personer ska slagga snart
men ah en bild på min älskling Alexis sanchez, cya!

omg vår so-lärare

omg vår so lärare är så jävla cool ! hon har hoppat bungyjump , simmat mef hajar och vart i 35 länder :o so är så mkt roligare nu :3 nu har vi 40 min rast , fett kort sen så ska jag nog stanna vid skolan om jag vill ha skjus av mamma hem HAHAH. lat.se men ah nu ska jag va med grabbarna lite,och ihf:en var gym !

m-tid

nu ska vi snart ha mentorstid det är fett kul :3 sen ihf SÅHÄR TAGGAD inför det, "idrott hälsa fridluftsliv" kommer ha idrott 4dagar i veckan :') vetni hur fin mage jag kommer ha sen alltså? så lycklig,jag är den enda tjejen i klassen som har det ensam with the boys whoop whoop men sen så äre nåra tjejer från andra klassen som också är med men men....okej tagga springa i regnet snartsååå..puss! -bloggar sen på rasten-

1 mil

hej idag vare fjällnora med klassen , gick först genom skogen 6,3 tog 2-3 timmar efter det badade vi och grillade korv i 1-2 timmar sen gick vi till bussen tog 50 min. Det var kul men har sjukt stora blåmärken innanför låren,typ mellan bena aotch gör skit ont kommer inte kunna stänga benen på ett tag :< ehm förlåt för riktig dålig bloggning på ett tag men jag är och har varit sjukt trött efter skolan men jag vänjer mig så bloggningen blir bättre (: just nu ligger jag och kollar på ghost whisper så det blev ett litet mobil inlägg men ah ska vila lite nu pusshej !

;

JAG KAN INT FKN SOVA INTERNET ÄLSKAR MIG FÖR MYCKET. ;_;

paradisehotel

ligger och kollar på paradishotel börjar gråta vissa killar där är så gulliga :') EN KILLE DÄR LIKNAR KEVIN OMG :OO SÅHÄR SNYGGG. aja. sen ska jag iaf kolla på "one piece" (manga) och typ äta middag osv men ah, ska kanske gör henna tato.. Annars hae det inte hänt så mkt spec så hejdå. (:

ÄLSKLING! Alexis sanchez


vi hade allt - trofast

jag undrar kommer du ihåg, sommaren vi två vi gjorde allting för varann? vår kärlek brann,det var vi mot världen och dom var avundsjuk.Det brast nånsatnns men baby jag mår bättre nu.
-
älskar låten grymtmycket!
Jag har verkligen inget liv nuförtiden.
okej det har bara gått 2 dagar utan
liv men endå hela lördagen var jag
hemma och gjorde absolut ingenting
och idag? hemma sova , film , duscha igen
typ? hahaha. alltså tråkig. sooorrryyyy.
för att det blir så mycket mobilbloggningar och tråkig bloggning osv , men mitt liv är tråkigt just nu ^^ blir nog roligare blogginlägg när jag har kommit igång med skolan litegrann :) det får vi hoppas iaf ;* men ja ska hoppa in i duschen nu vi hörs pusss..

pusss..

slänger in ett litet mobilinlägg nu innan jag ska sussa :> väntar fortfarande på min header, inget fel på den jag har det är bara att bilderna är gammla och att jag inte ser ut sådär längre ;* men ah, satt nyss och smsade lite med Alice ska kanske snacka lite med Alex oxå sen sussa men ah vi hörs imorgon babes puss!

shoo!

känner mig fett trött osv , 
men är fett glad över att mina 159 followers 
på instagram har förvandlats till 164 :') 
fortsätt så ♥ 
idag har jag slöat myst med katten och lyssnat 
på "desi boyz" och film ;*
ooooooont sen idrotten igår. :c
ska duscha sen också , haha inget liv typ :c
egoopics & onepiece ftwww!..
kolla mina ögonbryn btw anorlunda huh?
 

hahah.

hahahah. råka ta bort mina ögonbryn >.>
ajah fixade det lite snabbt med ser fortfarande fail ut.. xd men iaf ligger o kollar på 6:an inget bättre för mig vakna precis och ska snart gå o äta frullee :) följ med på instagram @sexybombeliri , hade blivit sjukt glad om jag klarade 200 :' just nu har jag 159 så det är inte så jätte långt kvar sen är det bara att satsa högre och högre :) mitt mål innan nästa sommarlov är 400 ja ni vi får se hur det går ;) ehm ja idag kanske jag ska träffa Daniella ist? annars ska jag vara hemma och ta det lite lungt kanske träna lite har lite ont i kroppen efter Lindas gympalektion... den tog halft livet av mig o.o men efter är jag stolt och glad över att jag gjorde den :3 men ah frulle nu haidå :*

damn ,

riktiga no lektionen , haha sååå tråååkig.,
var fett trött och alla typ bråkade med varandra,
och var allmänt dryga , och helt random så började
vi brudar längst bak prata om "nipples"
yeeeeeeeeh. Sen var jag med Hoda och vi hade
kul,skämmde ut mig som vanligt (:
men ja, fett sugen på att blondera mitt hår till
platinblondin! fett snygg dör Q.Q
men det blir i vinter :')
 
 

lektion snart ,

hellloooo! snart ska jag ha SO , fett taggad faktiskt,så ah.sen blire "fredagsmys" och gymnastik och slutar fett sent (klockan 3) ;__; men ja jag överlever vi får se om jag är med Daniella idag eller hur det blir men nu kommer läraren måste dra pusss..

,

åh iaf. skit pisstoff,ska lägga mig med mina 4katter ,
haha två kattungar o två vuxna :')
och sen ska jag kolla på film , ensam hemma och det
behöver jag när jag är på sånthär humör...
hahah jag kommer bli som den dära "crazycatlady" i
simpson när jag blir gammal xd
känns som att jag kommer sluta med att jag sitter här med 75 katter,
singel..för fyfan just nu vill jag inte ha något med
killar att göra..inga småingar iaf.
vääntar på att familjen ska komma hem med pizza
till mig så att jag kan tjocka , till filmen :')
men ah blev ett litet snabbt inlägg här nu ,
vet precis vad jag ska ha på mig imorgon ,
ska nog träffa Daniella då om allt går som det
ska men nuuu ska jag sluta skriva , hoppas ni har
haft en bättre dag än vad jag har, pusshej <3
gammal bild,

fucking irriterad. på bussen

hatar uppsala.
hatar min skola.
dags att byta snart kanske?
Aa.
bild från idag,

U MAD BRO?

PROOBLEM MED ATT SOVA HUUUUH? JAAAAAA HEERRRRRRREEEGUD JAAAA ;___;
åhgud. har inte somnat än för det går ju inte! kommer vara världens tröttaste chey imorgon :c okej nu ska jag gå och dricka cola,joice och....mjölk euw men hört att man blir trött av det elr något..johmen visst brb.gjorde varmoboy ist för er information,hoppas jag blir trött nu..Imorgon ska jag gå upp klockan 5.50 och fixa mig , kläpåmig osv sen ringa Amanda...antar att jag får möta henne vid skolan EFTERSOOOM HON HAR BÖRJAR I VONBAHHHRRSSS WIIIEH. så ah. vet att hon läser dethär och jag tycker hon ska blogga lite mera osv. För nu när jag är pro på att blogga och bloggar ofta känns det som att hon är vääääldigt dålig...men det kanske bara är jag som överdriver med inlägg? ;) ohjuste glömmt läsa Hodas blogg..brb. så ja (: men ah. Jag funderar ganska mycket innan jag går och lägger mig och jag hade säkert känat miljoner om jag skrev ner dom men nej jag är för lat >.> åh nu kom prins och hoppade upp i mitt knä awww.. han gillar att va i min armhåla och under mina tuttar.... va? ._. nejeee inget. men iaf mitt hus är fett läskigt o.o idag kom pappa in i mitt rum och bah "har du vart på vinden?" jag "neej" pappa " joo du måste vart på vinden!" jag "nej vadårå" pappa "jag skulle upp och bygga där som vanligt och sen närnjag kom upp så var alla böcker utspridda på golvet" feeeeettt läskigt alltså och den enda som brukar va på vinden är min pappa för han renoverar o typ bygger mamma går aldrig dit mina syskon är för svaga för att få upp luckan och det var inte jag eftersom jag skulle aldrig en våga gå upp dit :$ ajah det var sjuuukt läskigt iaf. :o men nu ska jag dricka upp min oboy och sova puss och godnatt <3

helloo.

Vetni vad jag vill ha ?
Nicki minajs rumpa...och tandställning
åhhhhh...vrf har inte jag gigantisk rumpa
och snea tänder? ;___;
men iaf skola imorgon kommer va där typ i 1 och en halv timma innan vi börjar....fml.
bordeee sova...pallarint iaf ska lyssna på lite musik nu och skypea o instagram bye bajs.

hai ,

är fett trött vaknade nyss >.<
pallar inte röra mig haha,
ska fixa några mackor och spela lite
roblox & diablo nu :)
hoppas tjejen som ska fixa min header är klar snart
för är fett spänd på att få en ny :D
btw fick väääärldens finaste sms igår natt
av en kille dog typ.såååå sööööt.

btw: skola imorgon jag är söndertaggad :')  

 


bussresan hem nurå.

sitter på bussen hem sjuuuukt trött.
har gått runt MASSSOR. men det var kul ibörjan..osv. så trött nu ska jag hem kolla på film äta mat har inte ätit på typ år. och ta upp min bebis till min säng o bara tavdet lungt.fuck gick av vid fel station nu måste jag gå fett långt såhär på kvällen typ tunt klädd osv fryser som en get bye.

sitter på busseen

och det är fullt med baaraaa tjejer och alla pratar helatiden,högt också hahah. men det äe bättre än en stel buss iaf ;) nu väntar Witen på mig jag blir lite sen för första gången :$$ men ja ska av snart så pusshej!

fettfint,

 

yolo.

haallu, nu har jag klätt på mig men inte sminkat mig 
och inte plattat håret så jag ser ut som en treåring (: 
så ska träffa Witen idag om nåra timmar elr så, 
jag måste åka buss :c det är sjukt jobbigttråkigtläskigt.
men ah,ska nog äta frukost o lyssna på musik och ringa 
mamma lite innan jag börjar att gå till bussen, så ah 
puss på er och kolla vilken hottiee här under :O 

okej,

Okey,vi bestämde oss för att döpa älsklingen till "Prins" jag o mamma,så nu får resten av familjen leva med det , haha! men ah det var det jag ville berätta för bloggen för många har frågat vad katten nu ska heta osv , men ja Prins blev det :)

bloggning från mobil! :)

helloo,har igentligen inget att blogga om dagen har varit otroligt slö,skulle igentligen typ träffa folk,elr ah Witen men eftersom vi är dom mest lataste personerna i uppsala så sket vi it och stannade hemma,haha jag har lärt mig av den bästa ;) justnu ligger man och kollar på tv 2 and 1/2 men, och väntar på att mamma ska komma hem. Mina två älsklingar ligger brevid mig i sängen, awww så söta! Ska nog döpa honom till Zohan varesig mamma gillar det elr inte :') hihi men nu ska jag fortsätta kolla på tv o gosa me mina kissar puss på er <3

bilderna från igår , stan , Hoda osv ♥

tröjan som jag snacka om på första bilden, 150 kr
på en affär som jag inte kommerihåg va den heter ,
men jag älskar iaf tröjan :)

katten,

 

<3

Hej hinner inte blogga o lägga upp bilderna har precis hämtat en liten bebiskissekatt , sååå söt! den SKA heta Zohan,ska bara övertala familjen :*

så fucking trött!..men glad.

gryyyym dag, först var jag och Hoda på stan och gick runt i typ 100 år och leta efter en tröjja till mig tillslut hitta jag min älskling. Kosta typ 150 nånstanns lägger upp massa bilder sen när jag kan (bloggar från mobilen) iaf jag och Hoda hade iaf jättemysigt vi gick på café satt i statsparken och chilla osv. Sen tog jag kontakt med mina babyboys..hehe ehm några killkompisar så vi drog typ till nyby och hade kul,allt känns så fkn bra just nu! Men när jag tog av mina skor när jag kom hem så rann det blod,inte umdra på att jag har haft ont rftersom mina skor är nya så skaver dom in sjukt mycket , Aj! sen så var jag sjuukt trött idag har inte sovit så mycket som jag igentligen behöver men det är lungt (: men just nu kollar jag på "hercules" haha älskar "hercules" srsly en av dom bästa barnfilmerna! :D ska fortsätta med mitt nu och lägga upp bilderna från stan imorgon när jag kan ha min vanliga datorrr.. :')

passade på,

hehe, eftersom Hoda sover passar jag på att spela lite
wow och äta isglass ;$
borde igentligen köra diablo men orkar inte har en
paus från diablo nu :*
vi hörs!

ohjuste,

blev inte domdära skönheterna till skor som jag ville
ha fick ett par andra som är nästan lika fina,
jag är nöjd :) skitfula på bild men irl är dom asgrymma jag svär!
ska btw dra till stan med Hoda idag snart och imorgon kommer
nog Daniella och typ sover över antar jag (:
bussy bussy haha, så vetinte om det blir så mycket bloggande men
vi får väll se ? :3 puss på er och ha en bra dag !

diza.blogg.se

heeello!
gör en tjänst åt en brud här,
hennes blogg är grym och jag lovar ni fastnar direkt
när ni väl börjat kika in där då & då,
hon lägger verkligen ner tid på sin blogg
och har grymt coola designer , och är
king på photoshop och redigering! :)
hennes blogg handlar om hennes liv ,
vardagligt och litte gott o blandat,
http://diza.blogg.se/

so fucking cute -died x.x

 
 
 
 
 
 
 
 

Hellooo bitchees.

igår färga jag håret igeen , 
det ser svart ut där fram i luggen och nån slags brun ut 
där bak..men jag är sjuuuuukt nöjd! 
osv,men idag ska bara va en chill dag ska kanske
ta en dusch kolla på lite film o ja ni vet 
det vanliga,igår hade jag distans "bio" med Witen xd 
eller ja , vi kolla på en film som gick på tv och smsade
varandra och kommenterade det som hände i filmen haha
ingeeet liv :-* men ah ska fixa lite grejor osv occh 
här kommer massa bilder på håret pussss,,,,
nämen tjena alla miljardes egopics som kommer nu,
också fick inte alla bilder plats då får ni lite repris på dem. (:
 
 

skor!♥

Imorgon ska jag och mamma dra till gränby c
och köpa ett par höst-skor till mig, har verkligen inga
skor,typ ett par som passar som är typ 1 år gamla ?
och massa obekväma converse , haha så det blir najs.
ska försöka övertala mamma att domhära♥ ,
kommer jag få? nej. :( blir nog gympadojjor som vanligt...
 

sitter på busseen

hej hej sitter på 111:an just nu har inget bättre för mig så passade på att blogga lite (: ni vill inte veta vad jag var med om igår , hahah ! sjult kul men har ont i hela kroppen och är helt slut ! På tal om ingenting känner jag att min engelska har blivit ganska mycket bättre efter att jag skaffat "kompisar" från andra länder som man sitter och smsar med på engelska har fått fett bra kontakt med en jätte gullig kille från finland som jag sitter uppe hela nätterna och snackar med haha , men oj nu ska jag av vi hörs! <3

hej pallarint blogga ska dra te Amanda och sen 
ska vi dra någonstans ingen vet ingen vet ingen vet 
vart vi ska.najs,iaf om det finns folk i gsunda ikväll
ring / smsa mig babes? okej då säger vi så.
hejdå.

senaste 2 dagarna med bästis!

 

hej hej hej hej ,

heej känner mig en aning stressad just nu
Daniella och sandra kommer om 20 min
och jag har massa av saker att göra innan ,
iaf igår var vi hos Jonte & Jennelie
och grillade där, mys!
och vi kom hem typ klockan 2 på natten,
sen var det väll inte så mycket mer
tog några bilder och så,
nu ska jag iaf äta frukost och beställa kläder!
för jag har verkligen inga kläder just nu,
eller jo min garderob är fulll av kläder
jag inte tycker om , haha?
men ah, ska kolla vidare på kläder och kanske
ett par skor också ? sååe vihörs!
 
 
 

heeeelllooo!

hej hej hej ,
just nu siitter jag och kollar på svampbob^^
jag är uttråkad okej ? xd
men ah , såäre igår var jag på bio med Amanda
skulle träffa Daniella också men jag vetinte
vad som hände med henne...
men nu ska jag fortsätta att kolla
på svampbob xd , föööölj
min instagram om ni inte gör det ,
puuuuss hej ! "adelasvard " @instagram
 

.

yo mah borther from another mother.
graaaaatttttis brori 12 år !
 

Follow me please! ♥


Hello!

 
Hello my darlings! 
just nu så kollar jag på "våra pinsamma kroppar" 
euw euw euw, vidrigt! 
ska sluta glo på det snart för jag mår riktigt illa, haha! 
men ah, nu är familjen i en bil påväg till skogen 
för att plocka blåbär, klockan typ 10 på morgonen ? 
haha nej tack !
känner mig lite tråkig men aja,
idag ska jag inte göra någonting alls,eftersom det ställdes in
igår så tänkte jag smsa Hoda , och hänga med
henne men jag hade ingen skjus så ah,
ska fortsätta med att kolla runt lite på fb , och kolla på detdär
pogrammet och sen kanske äta frukost? ;*
vi hörs!  
 

mitt hår♥

dagens planer blev inställda..
men ah mitt hår ♥
 

ohjuste bloggen...

hej hej skulle igentligen sovit nu om inte min katt väckte mig mitt i natten för att få mat.
vilken bitch.nejmen älskar plutten.
imorgon ska jag träffa Poyan och 3-4 killar till haha,känns lite awkward att vara ensam tjej med alla dom men det ska nog gå ^^ vad mer har hänt ? ehm jo jag har färgat håret för er som inte har mig på instagram eller fb , så är mitt hår nuförtiden lite rosa och blått :')
killarna älskade det xd och tjejerna också tydligen,jag har inte riktigt vant mej än men det ska nog bli bra :')

RSS 2.0